Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pionen

 

Värsta vita villan

diplomatstan

 

ständig strävan sliter hjärta

 

hand klämd, svart bildörr

aldrig blå, som drömmen

 

lögnerna vände mig bort

 

pionens lilla knopp

 utvecklas, full  blom

vinterns vila, kylan borta

 

knopp efter knopp

 blodrött hav

 

vajar i vinden

böjer sig för regn

 

kvar i minnet om hösten

 

blodrött




Övriga genrer av Mona*
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-18 21:19



Bookmark and Share


  korpfjäder
De där ljudrimmen gillar jag mycket. Namnam för munnen.
Och det finns en ödesmättnad som också känns genom orden.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*