Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du vet ( kom se dess vackra löv)

så log du med gnistrande ögon

sjöng min själ i lugn

för långt bort

på avstånd

kom

lämna tiden en stund

följ livets vind

så log du igen

med en osäker blick

ett tvivel som låg gömd

under den ostadiga mark

kom

till lövens vackra fall

där hösten lyser upp

glöm allt för en stund

ta dagen för hur den är

bara du vet hur

hur du får mig att le

kom

låt löven omfammna oss

 




Fri vers av Lindizz
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-19 12:34



Bookmark and Share


    Maria Malm
Höstligt vacker.
2008-09-20

  J A Nicander
Mycket vackra rader som tillhör hösten.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz