Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänsla...

Jag känner absolut ingenting
idag
och allt funkar.

Åh, underbara okänsla.

Man skulle kunna köra
en ångvält
över min fot idag,

utan smärta.

Men imorgon,
ja imorgon

Imorgon är en
annan dag.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-19 17:22



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Kan det vara en sådan där dag som liksom lever sig själv?
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP