Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag saknar dig ditt hundskrälle

Något jag knappt vågat drömma om.

Kan det vara möjligt?

Än är inte skeppet i hamn men processen är igång.

Kanske kanske får min tös komma hem igen,
kanske kanske ska min älskade lilla hund som varit borta i snart ett år få komma hem till mig igen.

Krypa ihop i soffan tillsammans och se in i de där stora ögonen igen,
mysbusa på promenader i skogen och anta nya utmaningar av träning och lek.

Som jag saknat dig alla månader du varit borta,
drömt om dig, tänkt på dig.

Hoppats på att problemen skulle lösas så att du fick vara hos mig igen.

Kanske kanske är mardrömmen över och kanske kanske är du snart hos mig igen.




Fri vers av Suz
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 21:58



Bookmark and Share


    sunnanvind
Känner med dig här..ser på mina två och vet att de är mina goaste kompisar!
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Suz