Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gråa rånarluvan

 

En grå rånarluva emot din kind

och du tyckte om det

tröstade

funderade

och det var nästan

så att du ändrade dig

att du inte lämnade den gråa rånarluvan kvar stående på knäna.

 

Tillsammans med den gråa rånarluvan

och du tyckte om det

kramade

tvekade

och det blev faktiskt nästan

så att du lyssnade på dig

att du inte lämnade den gråa rånarluvan kvar gråtande på backen.

 

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-09-19 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf