Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inte bilden på kyrkan i den här datorn

 

Snälla gud förlåt mig,

snälla gud låt bli att förvandla mig till syndare.

För inte är det väl farligt

att jag inte har bilder på kyrkan i den här datorn?

Att jag inte har ett hjärta som inte kan sluta slå

för inte är väl det meningen?

Snälla gud ifall du gör mig till syndare ska jag vara det med godhet

snälla gud förlåt mig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-19 22:39



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Nä men hur kan Gud förvandla någon till syndare?! Det gör vi nog så bra själva...
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf