Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten som fryser de rinner när de börjar torka

Livsgnistrande ögonblick
bara i ett andetag
Jag spritter av vetskap
att önska dig
bara så
Kärleken överväldigar
som en ensamhet
men universum
rymmer
ja du vet många
och jag väntar inte
dig kanske bara lite
Men jag försörjer
min livshistoria
med förgylda
kanske möten
Och jag älskar
mig fördärvad
han som kommer
och jag blir så glad
att ha funnit
att väntan
inte kan förväntas
vara annat än längtan




Fri vers av GaiaKaja
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-20 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja