Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuktigt löv sveper över

 

liten
i min hand
känner jag mig bortom

djupa vatten

vågens rörelse
mot land
mot min kropp

skriet
från jordens inre

enighet

mjukheten
mot fingrets topp

fuktigt löv sveper över




Övriga genrer av Mona*
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-20 13:04



Bookmark and Share


  korpfjäder
Som en livssmekning
2008-09-20

  Maria Zena Viklund
mycket fint skrivet!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*