Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrerar av änglasång




Ögonen

blinda av nätter
utan sömn

fulla av insikter
som inte kan delas

har ändå
mitt i
mörkergråten

mött Ljuset

Natten är mörk

men inte tyst

den vibrerar

av änglasång



Inte slumrar Han som bevarar mig




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 350 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-20 13:49



Bookmark and Share


    forskaren
inre

sång

ljus´ utan behov

av noter...
2008-09-22

  Bibbi VIP
Nej "han slumrar inte, han sover inte". Psalt.121:4
Bokmärke.
2008-09-21

  KristinaE
.. inför Livets mitt finns inte orden bara skön insikt att vila i - vackra ord och fint skrivet
2008-09-20

  Karin Rosberg
Underbar att läsa!!! bokmärker
2008-09-20

  Ann-christin
Vacker så man blir rörd till tårar.Bra skrivet min vän :-)
2008-09-20

  Kristina Wallbing
Nej, det gör han inte! Vi andra kan sova i Getsemane, men inte han!
"Natten är mörk

men inte tyst

den vibrerar

av änglasång"

helt underbart skrivet!
2008-09-20

  Rachel Roth
natten vibrerar
om vi tillåter oss
att öppna oss för det

fint!
2008-09-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är i livet här
livet mörker och ljus bär
men tittar vi till litet då
kan vi få, en ljusglimt
eller två, som oss
*vidare kan få, att:
******GÅ*******
*****************
2008-09-20

  devilsangel
vackert och förtröstansfullt...hoppas du har rätt, att han inte slumrar...
2008-09-20

  thyra
Vackra ord i vacker mening! Skön att läsa!
2008-09-20

  Havsbris
Glömde,

mörkret finns för att
vi kunna se ljuset...

;o)
2008-09-20

  Havsbris
Vilken frihet, ro och
lugn i detta mörka ;o)

Jag älskar natten,
magisk och mystisk
som dina ord ;o)

din poem gör en att
vibrera med, absorberar
alla känslor och rytm,
det är bara så skön att
läsa... suck ;o)

Ja, sista rad är guld värd!!!
kram!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius