Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestraffning


Festade till det ordentligt
förra helgen


idag bestraffar jag mig med
utegångsförbud
i ensamhet


med två havskräftor
lite grönpepparpaté
parmaskinka
parmesanost

fyra rädisor


och lite vin
att skölja ned denna
konstiga blandning med


bestraffar mig nog även med
ont i magen




Fri vers av Nic
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-07-29 18:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hehe, smaklig måltid då! Själv har jag numera en diet på diverse mediciner + 1 liter PepisMAX per dag, det mår heller inte magen bra av i längden...
2005-07-29

  Amy (F)
haha :)
2005-07-29

  stella
Äh, det där är väl inget straff-det är ju livsnjutning! Men du gör rätt, man ska va snäll mot sig själv. Tur jag är mätt annars hade du väckt min aptit...Bon appetit!
2005-07-29

    Sara Se
Småler när jag läser. Har också gett mig själv utegångsförbud ikväl ;)
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic