Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara pappa



En dusch

En middag

Att bara se en film

Sånt man tog för givet förut

Nu finns det sällan tid för sådant





En lek

En tallrik gröt

Att sjunga en vaggvisa

Sånt man aldrig gjorde förut

Det bästa jag vet...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-20 21:36



Bookmark and Share


  Blåbäret
lite nya perspektiv på tillvaron...är så härligt...men man undrar ibland vad man gjorde förut, innan de små liven kom...
2008-09-20

  Nattljus
Skönt göra nya saker... :)
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP