Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är duktig


Du är duktig

så duktig

du måste

så ofantligt mycket hela tiden

om du slutade vara allt det där

vad skulle du då göra med ditt liv?




Övriga genrer av L.byström
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström