Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soffor

Jag gillar soffor,
sköna inbjudande mjuka soffor.
Soffor kan man både sitta och ligga i,
och kanske ibland stå på, när det är något särskilt man vill nå.
I en soffa kan man på tv titta, eller bara sitta,
fika eller äta, ensam eller med vänner, man gör precis som man känner.
Man kan brodera eller meditera,
läsa eller lösa,
samtala eller bara vara,
sova,
surfa,
skapa,
älska.
Jag älskar soffor,
omfamnande sköna soffor.




Fri vers av Susy Q
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-09-21 14:29



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En hyllning till soffan. Underbart! Kul läsning!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q