Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En..

..motorsåg i min hjärna ikväll,
som går runt,
önskar den vore här för alltid,
så jag kunde slippa allt strunt...




Fri vers av Baldy
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-07-29 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy