Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synlighet


Ibland känner jag mig
så liten
osynlig


önskar
bli sedd



Ibland känner jag mig
som om alla
iakttar mig


önskar
jag vore osynlig




Fri vers av Nic
Läst 924 gånger
Publicerad 2005-07-29 23:29



Bookmark and Share


  Amy (F)
Vackert. Rörande.
2005-10-03

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Klockren mänsklig känsla, satt på pränt på
ett rakt och starkt sätt ! Gillas skarp, just därför !
2005-07-30

    la-poet
helt suverän. jag känner i gen mig och du beskriver så mycket med så få ord. Detta blir faktiskt min första favorit!
2005-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic