Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du vägen eller kärleken?

 

När skymningen faller
finns där fortfarande ett ljus
i horisonten

Då kommer du till mig,
ser mig.

Jag ser på dig,
frågar:

är du vägen eller kärleken?


Med tystnad svarar du,

ständig tystnad

 

 

Och mitt hjärta skriker, inuti
det svar jag vill ha

lägger handen på
för att lyssna


Båda, dunkar det,
båda


Tanken säger:

allt och lite till kan rymmas
i den ene

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 20:40



Bookmark and Share


  korpfjäder
Vägen, sanningen och kärleken- olika ord, samma djup.... somliga lägger till att det är olika ord för Gud. Men nog måste vägen vara sanning och sanningen vara kärlek...
2008-09-22

  Lia-Lej
Visst finns svaret dät inuti om vi bara känner efter. Denna var helt fin!!
2008-09-21

  * Ammi *
ja prexis, så fint vännen!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*