Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har vi nog för sommaren ätit


Sista Glassen!

 

Solen följde med

På våran promenad

Bland fallna löv

Ekollon så hårda

 

Änderna i sjön

Letar något ätbart

Vi hittar oss en bänk

Ser solen spegla sig

Emellan  näckrosbladen

 

Vi äter sommarn sista

Glass på våran gula bänk

Där katten tassar

Fram och hälsar

På oss två




Fri vers av madigan
Läst 308 gånger
Publicerad 2008-09-21 22:17



Bookmark and Share


  Blåbäret
sommarens sista...alltså får vi hugga in på höstens första nästa gång!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan