Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom hitom utom

bortom alla tysta dörrar
finns en väg jag aldrig öppnat
bakom alla lyckta fönster
finns det spår jag aldrig mött

kom igen
möt mig när jag inte går
kom och gå
stå på den plats jag står

hittar ut
hittar hem
hittar vänner
finner svar
hittar du vad jag har hittat
finns det ett oss som alltid finns kvar

ser ett mönster av sömmar
ser en skugga utan substans
genom dimfyllda drömmar
hittar jag kanske ut någonstans

utan sans
utan hopp
utan tvivlan
utan ord
kan det finnas knoppar
utan fruktbar jord

tystnad sveper över alla mina sprickor
bakom gistna skjuls fasader bor tusen andra flickor
än jag
den jag är
den jag blivit
den jag var en gång




Fri vers av FiL-o-Sofi
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-21 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiL-o-Sofi
FiL-o-Sofi