Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidare

klär mig i poetiskt patetiskt oriktiga
overkliga viljor
skiljeväggar mellan olika näsborrar
andandes samma luft som in
som ut
som in
igen

som varselljus över öde strand
blinkar ögonen
oförtrutet vidare




Fri vers av FiL-o-Sofi
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-21 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiL-o-Sofi
FiL-o-Sofi