Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyfter

lyfter upp
de sista orden
blir de första

utan att prismärka
sätter jag de tre på översta hyllan

visst är mer än först och först
är sist

till sist




Fri vers av FiL-o-Sofi
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiL-o-Sofi
FiL-o-Sofi