Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här blinkar inga stjärnor utan...

 

tankar avlöser varann

intill svart hav

där tysta vågor smeker klippor.

och inre rum

lämnar plats

under stjärnorna.

 

 

    ~  

 

 

endast avslöjar

salta tårar

i natten.

 




Fri vers av Lindizz
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 23:15



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härliga liknelser och en vacker natt skola stjärnorna blinka igen!
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz