Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla sätt är bra, utan dom dåliga...


Församlingen...

Nyfödd, skapad
och formbar

Ett val,
inget val

En sanning allena
övriga orena

Fåret i spiltan
församlingen räddad

Skall skapas
födas och formas....

Församlingen måste räddas...





Övriga genrer av Mauri
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri