Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mmmm

Jag förtjänar inte den kärlek du ger mig
alltså förtjänar jag
ingenting

jag önskar att du var dig själv mot mig
eller iaf att du var så som du var innan




Fri vers av greeneyes
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes