Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressad tjej

En strängt upptagen tjej från Västerås,
stressade så hon höll på förgås.
Det var jobb i stora mängder,
ingen vila på gröna ängder.
"Jag måste sluta innan jag går i baklås"




Bunden vers (Limerick) av Susy Q
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 17:10



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Du lockar fram skratt. Snyggt upplagd. Titeln är inte lika bra som texten enligt min lilla åsikt.
2008-09-24

  Janis Karlsson
Vill inte ens börja fundera på hur det ser ut om din bak går i lås!!! :D
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q