Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är belevat och gammalt det är skitigt och det är trasigt det lever och äter upp dig hel om du inte bry dig om dig själv.


Där biktade vi oss falskt...

Det är så konstgjorda andningar och hur dom visar sig i deras sista viskningar.
Och det är därför deras falska charader blir till i ett falskt litet leende som pryder deras väggar. Där speglar den i sig själv och sin egna synd som är den sannaste form av lögn i reflektioner .För den är rädd att ännu en gång bli upptäckt för att den är oattraktiv och grådaskig.Vad det här sanningen som låg och vältra sitt dåliga samvete till sin buk?. Och sen för åt sig på allt det dåliga energi monster som etsar sig in i märgen. som likaväl kunde bli vacker och fin.Nej du här lever man sig in på varandras kroppar och smeker varandras unkna och fula kön. Utan en tanke på att fråga om lov.Där är personligheter bort gjorda inför dom Frättna ansikten som kvider sig av det som genomsyras av rättigheternas jävligheter.Här är du och jag bara ett bete av det tomma skal som förkroppsligar i det vi har varit i ensamheten. och att vi sen får panik för vad vi känner inför livet och dess bittra slut.
Det är väl vår otvättade och smutsiga bikt att bära. till vårt kors att svära....att Aldrig mer synas och höras.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-26 02:18



Bookmark and Share


  träsnidaren
Starkt förmedlat. Mycket bra!
2014-12-26

    ej medlem längre
Ord med styrka. Ord som berör. Starkt.
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist