Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmm...


Mosig, motvind, mulna minnen...mumlar motigt, mår mediokert.

Mat

Motion

Meditation

Mys med mera

Mår medelst mums, mmm....!




Fri vers av Susy Q
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 18:04



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Måste meddela med koMMentar: Kul , originell vardagsMat
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q