Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vända dig om

Repet med snaran som skaver din hals i nuet är ofta tvinnat i dået. Därför gör du klokt i att stanna upp. Våga vända dig om, gå bakåt. Följa repet till ursprungshärvan. Där, mitt i oskyddszonen, kan du med en sanningsmodig blick få härvan att självupplösas. Snaran att släppa sitt tvångsgrepp, villigt glida ned på marken. Dokumentera terrängen orsakstydlig i lugn och ro sedan, tills du är redo för att framtidsfärdas genom att nutidsvistas.




Fri vers av Alstermark
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kloka klokord med tyngd
och en livsfilosofisk klang
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark