Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemliga ögon

en dimma

avskalad tid

omkastad runt själ

väggarna målas

i gåtfullhet

tystnaden talar

speglar mellan ögonen




Fri vers av Lindizz
Läst 192 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-22 21:42



Bookmark and Share


  devilsangel
skönt mystisk, med dimma och hemlighetsfull tystnad..en bra text vännen
2008-09-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lite trolsk magi
över detta, som
Du så fint berätta!
****************
2008-09-23

  berxper
En dikt som vilar i mystik...
Lite dunkelt på något sätt.

Hemliga ögon...
Spännande!
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz