Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dikt är ny

Min dikt luktar inte den har inte hår
den skriker inte eller vrålar av hunger
den tränger inte sin längtan efter kärlek
Nej min dikt är ren nästan klinisk

Min dikt är ny
den fanns inte nyss
men nu är den snart förlöst
utan blod svett och hysterisk smärta

Den bara kommer rinnande som en lugn skogsbäck
glider den fram sprungen ur en vrå
någonstans ur denna kvinnas huvud eller själ

Här ligger den och väntar
väntar på att bli sedd
bekräftad
och oj då
älskad
ÄLSKAD som ett litet barn
som tar kärleken för givet

Den enda text som finns är sprungen av kärlek
eller saknaden av kärlek
Se där nu finns den
Den luktar inte men den kanske känns






Fri vers av Spirit
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit