Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte, vill

 

 

vill inte vara i det jag är

vill inte göra det jag måste

hela jag värjer mig

kroppen mår illa

och skakar

vill dra mig undan allt som är mitt liv

vill klösa och riva min hud

och strö salt i såren

vill låta tårar rinna ner för mina kinder

vill vara ensam i tystnaden

vill vara hos dig




Fri vers av Jojo
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-23 15:43



Bookmark and Share


  Tabes
Texten griper mig och jag önskar att jag var där och fick lyssna på dig.
2008-09-30

    ej medlem längre
En text som många, även jag,
kan känna igen sig i, helt
beroende på människans egen
livssituation för tillfället.

(Personligen förstod jag den här
texten, just nu, eftersom jag sagt
upp mig från mitt jobb nyss, som
stal för mkt kraft från mig,
kände jag, och har därför sökt
mig till ett annat jobb.
Före beslutet kändes det sådär,
som i början av texten.)
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo