Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet i moll

 

Med blicken lyft

ser jag

evighetens klädedräkt

i skarpa skiftningar

 

Vågornas slag

mot stenar och sand

är mer än jag någonsin

kan begära

 

En närhet till det okända

det farliga

är allt

jag kommer minnas

 

När jag vänder blicken

från horisonten

och ryggen

mot havets botten

 

 




Fri vers av Martina_T
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-07-30 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i moll verkligen.. man kan se det grå havet, lukten av salt har förbytts till sur doft av ruttnande tång på stranden, och sanden är regnvåtsgrå.... men vackert är det ändå :)

snygg dikt :)
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T