Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis som jag önskat

Någon gång efter livet kommer jag få känna allt igen
& jag bara längtar

det har skadat mig
det har det verkligen
men nu när jag tänker tillbaka
så kan jag bara skratta

även om min teori inte stämmer
så vet jag att
jag kommer hitta tillbaka
till livet
men utan någon verklighet över huvudtaget

det gör inget
för jag kommer bara fortsätta skratta
som vanligt

det är så det ska vara
precis som jag vill ha det!




Fri vers av greeneyes
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes