Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och de sa till varandra

 

Du vet att spriten inte läker några sår(!?)

Jo, Men den dödar ju i alla fall bakterierna(!)

 

 




Övriga genrer av VildLilja
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-23 23:45



Bookmark and Share


    Ruffa
Ha ha! Sanna ord även om man får hoppas att bakterierna inte är för många, då blir ju spriten bakterien!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad