Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(På tal om havsgudinnan Ran)


Spegelbild

Vi stod nakna på knä framför varandra


iakttog under tystnad
och granskade



Din kropp vibrerade lätt
Och det var svårt att urskilja
om du var nyfiken på mig eller busade



Tankarna kring Ran slog mig
men hon var inte som jag föreställt mig



Kunde detta vara jag?

Naken

Vacker

Och tyst?





Fri vers av VildLilja
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-11 16:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vyandes din egen spegelbild, ståendes inför gudinnan

förundrandes, bespeglandes, perfektionen i din liljefina vilda havssjäl

må du dyrkas, som så
2014-01-08

  VildLilja
Självförtroende. Jag skrev denna när jag hade bytt till min mammas flicknamna Ranweg. Som delvis kommer från havsgudinnan Ran.
2011-05-07

  Rickard Eriksson
Jag förstod inte dikten, men jag skulle anta att du skriver om ett lesbiskt par. Stämmer det?
Eller handlar den om självförtroende?

Jag gillade dikten.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad