Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De hårda orden är inte de värsta orden. De värsta orden är de orden som saknar innebörd.


Svävande

Hur ont kan det egentligen göra
med dina ord
som aldrig riktigt nuddar sanningen











Fri vers av VildLilja
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-23 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad