Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära moster som har fått en dödlig cancer och sägs ha 3-6 månader kvar. Vi ska klara det, det ska gå bra.


Lyckan kan finnas

Den tiden som sägs vara given, är alldeles för kort
att du snart ska ut och resa, att du snart ska flyga bort
Det måste vara ett missförstånd, ett tryckfel någonstans
för sanningen tycks ha ändrats, till att knappt ha någon chans


Jag vill ha dig kvar här, kunna lyssna till din sång
Kunna spela kort med dig, hela kvällen lång
det är alldeles för tidigt för dig, att stigen ska ha tagit slut
att du redan ska gå vidare, att vi kan räkna varenda minut

Jag väntar på mirakel här
Jag väntar på ett ändrat svar
Jag väntar på ord som lyckan bär
Jag väntar på att få ha dig kvar

Om en har överlevt tidigare, så kan du bli nummer två
Du får leva vidare och vi kommer guldet få

Lyckan.




Fri vers av VildLilja
Läst 485 gånger
Publicerad 2011-05-06 22:24



Bookmark and Share


  HQ
En stark text som berör
och får något att knyta sig i magen.
Men samtidigt är det en text om att inte ge upp,
om att söka det ljusa i mörkret.
Och visst inträffar mirakel,
och ingen vinner på ett tappat hopp.
Så håll hårt i det!
Allt är möjligt.
2011-05-07

    Anonymox
Jag blir verkligen rörd, otroligt vacker men sorglig text.
Jag hejar på henne! Hon är en Cancer-Killer!!
Fortsätt kämpa och förlora inte hoppet!
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad