Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har bestämt mej!


Äntligen fri

Äntligen vågar jag ge och känna
utan att hålla igen
eller tänka att jag är för mycket




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 853 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-30 00:29



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Tycker om både inställningen du har och sättet du skriver det på!
2006-01-30

    Kornelia
Va härligt! Grattis!
2006-01-30

  Albert
jättebra! Jättefint!
vad har hänt?
2006-01-30

  Peter Stjerngrim VIP
Grattis! Det är dig väl unt ...
Har du hunnit fram till den där punkten än
där du börjar undra vad du ska göra med all din nyvunna frihet?*nyfiken*
2006-01-30

  Last Word Spoken
Helt rätt!

Åter igen,

något att eftersträva.

...utan att hålla igen...

Ha tillit till livet.

Kanon fint.
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa