Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har listat ut det nu


Att vara naiv

kan vara

att se

mer på sig själv

än andra




Att vara tystlåten

kan vara

mer elakt

än om man är stökig



Att tänka på sig själv

kan vara

mer kärleksfullt

än att alltid

se till andras behov



Att sova när det är natt är viktigare
än att vara vaken på dagen.




Fri vers av VildLilja
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-06 23:33



Bookmark and Share


  Nattviolen VIP
Yes!
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad