Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


När jag
ser på dig
Har du vackra ögon

När du
ser på mig
Har du vacker blick




Fri vers av VildLilja
Läst 611 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-07 00:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Vackerhet
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad