Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separationsångest



Du förstod aldrig det där
min svåra separationsångest
hur ett enkelt hej då
kunde mynna ut
i en ocean av tårar

Hur skulle du kunna förstå
att varje gång
vi skiljdes åt
så kändes det som om vi
aldrig skulle träffas igen

Du förstod inte
vad jag menade
när jag skrev
att saknaden hade blivit
ett permanent tillstånd

Hur skulle du våga förstå
när du alltid var tvungen
att stöta bort mig
därför att mina känslor
alltid var lite för stora

Jag har fortfarande inte förstått
varför du kysste mig
fastän du inte ville ha något förhållande
när du visste om
att jag var kär i dig

Varför skulle jag vilja förstå
att jag ställde alldeles för låga krav
samtidigt som mitt hjärta
hölls ihop av plåster
eftersom det krossades redan från början

Jag förstår inte
hur allt annat tappade sitt värde
när du höll om mig
jag kanske borde vara tacksam
för att du släppte taget




Fri vers av Trolltoffsa
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-24 00:08



Bookmark and Share


    Anonym skrivare
kanske bäst så. han ville inte. du förtjänar någon som vill. vill ha dig. för den du är.
2009-02-23

    vemod
Känner igen mig!! du sätter ord på det!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa