Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Champagne kriget

Du är mitt liv
törs jag slåss mot dig
på eget initiativ
Varför straffas vi så hårt?
för någonting vi aldrig skulle ha gjort
Regnet piskar oss hårt, guds tårar
smakar lika salt som mina
kanske även han har svikit sig själv

Blås liv i min själ
i min svårtskadeskjutna svarta själ
En konstgjord andning
eller så vilar jag redan i frid
Jag saknar den tunna luften
som blir av värmen du ger mig
Jag saknar redan kärleken
som försvinner nu när du går din väg




Fri vers av J P
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P