Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnet av hur det var att vakna vid din sida


Att vakna med dig

Stjärnorna slocknar
i ett regn av ljus


utanför fönstret
faller himmeln

och

landar mjukt i dina nyvakna ögon




Fri vers av La Amistad
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Amistad
La Amistad