Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2007-06-06


alltid någon annan


inte dina fingrar
som torkar mina tårar

inte din famn
som omfamnar mig
när allt går
helt jävlafucking åt helvete

inte du
alltid någon annan
inte du


alltid ensam




Fri vers av mistermalin
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin