Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2006-08-22


Vårat vi, det är du och det är jag

klockan har inte slagit nio ännu
mörkret tätnar utan att veta att det fortfarande är augusti

ser en höstblek tanig flicka stirra tillbaka på mig genom
pendeltågets svarta fönster.

vill tränga mig in i min nya svarta skepparjacka
sätta mig på ett riktigt tåg till dig.
sitta ett par timmar
räkna sekunder
räkna sår
komma på meningar,frågor och svar.
komma på allt jag kommer glömma bort
när jag sätter ner foten på perongen
lyssna på din musik, bara den och inget annat

skulle släppa allt
men det vet du redan, skulle inte änns behövt säga det första gången
Du vet att du är min hjälte, min idol
och
min zombiehaj




Fri vers av mistermalin
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin