Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi workshop nr. 1. hade tre timmars poesi workshop i skolan idag. tre dikter blev resultatet, alla skriva på ca 5 minuter var.Denna uppgift var att skriva en liknelse på ett föremål - mitt var en ring.


Ett enkelt brev.


Med några enkla rader
vill jag försöka
få förklara
vad allt du gör
för mig
egentligen betyder
Gud

Förklara hur
jag känner
när du är här
visa vad det betyder
att du älskar mig
så gränslöst
fast jag ibland
är dummast i världen

För om allt än är borta
och livet utanför stormar
så är du mig så nära
så kär
så vacker
som denna ring.
Tack.




Fri vers av Fenomena
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 17:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena