Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag med min man till?


vad ska jag med min man till
han ligger framför tv:n
han klagar på sin yrsel
och sin värkande fot
hyran är för dyr
och bil har han ingen
han ser hyfsat bra ut
med muskler
och intelligens
men har inte förstånd
att fatta inviterna

-Du, jag möter dig vid tåget
rullar ut röda mattan
bjuder dig på middag
när du kommer hem från stockholm

men du säger: nej, det behöver du inte!
inviterna
ska du svara på
du ska svara:
-Ja! Vad underbart att just du vill möta mig.
men det gör du inte
därför måste jag bjuda någon annan
så du slipper mina hemlagade köttbullar




Övriga genrer av L.byström
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-24 21:53



Bookmark and Share


  LassO
lite som att leva på svältgränsen med kylskåpet fullt. "Kan ingen tala om för dumskallen var skåpet står" ;=)
2008-09-28

  TonyD
Ja, tänk så många män som önskar att någon gång kunde få även en av de där inviterna!
2008-09-25

  Quasimodo
Pang på rödbetan där så att säga !!!
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström