Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obestämd känsla

en känsla utan vare sig mening eller relevans

en känsla utan namn men ändock kännbar

en känsla av oro

så obetydlig men verklig

känslan av att vi talar olika språk

en känsla av att allt kan vändas åt fel håll
av att allt kan gå snett vilken sekund som helst

en känsla av att jag förlorar dig




Fri vers av Suz
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz