Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den här i min bibel idag. gammal men fortfarande sann.


en Helig önskan.


Helige Ande
vet inte helt vem du är
men vet att jag behöver dig

Kom fyll mig
Kom ge mig
av din kraft

Helige Ande
Vet inte vad jag kan ge dig
mer än min brinnande längtan

Kom fyll mig
Kom lär mig
Vem du är

Helige Ande
jag längtar efter dig
och det tomrum bara du kan fylla

kom fyll mig
kom visa
Allt du är.

Helige Ande
jag hoppas på dig
du är hoppet i mörka nätter

Kom fyll mig
Kom ge mig
av din kraft.




Fri vers av Fenomena
Läst 752 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-25 00:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig bön.
2009-07-31

  Larz Gustafsson VIP
En underbar bön.
Jesus är Den Allsmäktige Guden och Han vill fylla den som tror på Honom med Sin Ande så att det flödar över (Joh 7:37; 10:10).

"Han skall fylla dig så att det flödar över
Herren kallar: Kom till mig, och ta alla kärl med dig!
Han skall fylla dig så att det flödar över
med den Helge Andes kraft!"

Så sjunger vi i en härlig sång, och det vi sjunger om där har jag av nåd fått uppleva gång efter annan.
2009-02-05

  Kristina Wallbing
En mycket fin önskan och bön! Inledningen är suverän. Instämmer!
2008-12-03

  mare VIP
underbart , och så sant !!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena