Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kastar tvivlet åt sidan

för jag vägrar tvivla mer

jag vägrar, hör ni det!

vi är steget närmast perfektion

definitionen är kärlek och ömsesidig respekt

varför tvivel?

varför rädsla?

Inte Mer!

för jag vägrar.

vi är perfektionen

vi är det alla söker

vi är en enad helhet

så jag vägrar

aldrig mer tvivel




Fri vers av Suz
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz