Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känna varje andetag...

I stearinljusets flammande låga
vill jag beskåda dig.
känna varje andetag varje rörelse

De tankar jag ger dig
är fyllda med kärlek och värme.
Den känslan din närhet ger mig
obeskrivbar...


Du är min trygghet,
får jag vara din..?















Övriga genrer av JoLu
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-02 21:24



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Ja det är ju det som är grejen, känslan att man vill försöka ge något som är lika värdefullt som det man får.
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

JoLu